Skriv gärna en kommentar

Nu undrar jag om jag verkligen är så negativ som många säger. Är jag en som söker problem och är en jobbig människa. Ni som läser detta kan väl göra ett inlägg så jag vet hur jag är. Om det är värt allt skit eller om man helt enkelt ska ge upp och tillåta att många tycker jag är en skit och låta dem trycka ner mig. Eller så får jag fortsätta att höra att man är så Jävla dålig. Det är ju så att man blir ju som folk säger att man är. Jag har hört det ena och det andra under alla mina år. Men skit samma. Skriv så jag får veta hur ni tycker. Ni får vara anonym om ni vill men även bra om ni har namn med. Tack i alla fall!

Hemma igen!

Åkte till sundsvall med älsklingen i onsdags. Jag var ledig torsdag och fredag så jag hade verkligen långledigt. Jag skulle ju till sundsvall för att kolla upp mina knän. Skulle på en sån där magnetröntgen, rätt obehagligt. Får se om de hittar något skit i knäna. Så de kan göra något åt skiten. Är ganska less på att ha värk hela tiden och att knäna böjer sig hela tiden.

Jag fick i alla fall åka in i en sån här maskin. fast jag behövde inte åka in med huvudet som tur var. Trångt och jävligt.

Magnetröntgen!


Jag och älsklingen var och handlade lite saker oxå. Jag brukar inte kunna unna mig kläder o så för att det aldrig har funnits pengar till det. Så nu har jag handlat lite.

Till mig!
1 jacka
18 strumpor
3 kort ärmade
1 par badbyxor
1 par mjukis byxor o tröja
1 par skor

Till katten!
3 matskålar
1 underlägg för att ställa matskålarna på
2 nya kattlådor
5 kg kattsand
8 kg mat :p

Min nya jacka =)


Min nya Sony Ericsson T700 =)


Jaja det var det de. Nu är jag hemma själv i Härnösand. Linn är kvar i Sundsvall ett tag till, jag åker ju dit på fredag igen eftersom det är marknad den helgen. Men om ni får tråkigt så kan ni komma och hälsa på mig efter 16 på dagarna *ler* Kan lätt bli lite tråkigt att bara sitta själv efter jobbet.

Nä nu ska jag plocka undan lite här och tvätta klart. Sen är det jobb i morgon igen.....


Bye bye!!!

RSS 2.0