Underbart =)

Köpt biljetter till karusellen


Här är vi glada


Då var det dax att åka



Nathalie ville åka med mamma sin oxå


Nathalie, jag och Linn


Ida och Nathalie


Saknar er otroligt mycket sk ni veta.

Trött och åter trött

Är så jävla trött på dagarna. Kliver upp halv sju, skulle behöva kliva upp sex tiden. Jaja, börjar ju sju på dagarna så jag gör mitt bästa att komma upp. Skulle förstås behöva få lite ledigt, men det går ju inte behöver ju pengarna. Men det känns lite jobbigt att börja jobba direkt efter skolan och veta att jag inte får något ledigt på hela sommaren. Men det är väl så när man är vuxen och måste ta ansvar. Här kan man inte vara hemma och rulla på tummarna inte.

Men jag kommer att vara jäkligt nöjd när jag får min riktiga lön slutet av juli. Då kan man njuta, och vara glad. Kanske till och med gå till tandläkaren. Men det är så jävla dyrt, vill heldre lägga de pengarna på en bil än en jävla tand som har ruttnat sönder. Får se vad jag gör. Jobbar på att försöka få en fast anställning oxå. Fast om jag har otur så blir det i S-vall och måste pendla varje morgon. Lite segt för jag kommer att behöva kliva upp skit tidigt och kommer hem jävligt sent på dagarna. Men skit samma, bara jag får ett jobb så kan jag pendla hur mycket som helst.

På torsdag har vi personal möte. Så då blir det en lång dag. Men som tur är blir vi ju bjudna på mat och fika. Så man behöver ju inte sitta och vara hungrig och desutom får vi 2 timmar på varje timme som går. Så det kan bli lite extra pengar då oxå då =) Det är det värt....

Ja men nu har jag ju uppdaterat mig lite i alla fall. Har inte så mycket ork att skriva efter jobbet, är ju som sagt ganska slut efter dessa städ pass.
Lär ju bli något skrivande snart igen.

RSS 2.0