EN TANKE TILL ENGLA. R.I.P - 080405


Denna låt säger allt.
Engla R.I.P - 080405


HUR MAN GÖR SIG AV MED ENGLAS MÖRDARE!

DET ÄR SÅ HÄR JAG KÄNNER FÖR ALLA IDIOTER!!!!!!

Självkänsla med Mia Törnblom!

image4

Linda ringde mig idag, hon undrade om jag ville gå på stan med henne en stund. Jag tvekade eftersom jag är sjuk. Men jag beslutade mig för att gå med henne en stund. Hon ville gå på teatern för att säga hej till Mia Törnblom eftersom hon skulle föreläsa där om självkänsla. Så jag o Linda traskade dit och sa hej till Mia. Det slutade med att jag o Linda får varsin fribiljett till hennes föreläsning. Först trode jag att hon skojade, men sen så står jag o Linda där med en varsin biljett i handen. Så vi satte oss längst fram så vi såg bra. Mia vände sig till Linda o berättade för alla att vi hade fått gått in gratis. De flesta trode nog att Mia skämtade, men så var inte fallet.

Men iaf så var det väldigt tänkvärt som hon pratade om. Det mesta hon sa stämde in på mig. Att säga JA till saker fast att man inte ville mm. 
Hjärnan har en förmåga att inte ta in ordet INTE. Men en viktig sak som Mia sa var ju: "jag vill inte bli som mamma" och då tolkar hjärnan det som *jag vill bli som mamma*. Så varför ska man alltid tänka på vad man INTE ska göra eller bli istället för att tänka det här VILL jag göra och tänka.


Så det var en helt uderbar dag, jag som trodde att jag skulle vara hema o tycka synd om mig själv *ler gott*
Men jag har LInda att tacka denna dag för, om inte linda hade ringt o fråga om jag ville följa med på stan så hade denna dagt inte blivit som den blev. Men tack Linda för att du fick ut mig. Och tack Mia för biljetterna.





En bra låt som jag hittade=)

Perka "DO THE DANCE"


Va inne på min lillasyster Emmas blogg -----> http://vvoxlin.blogg.se/

Hon hade gjort ett bus med hennes kille Per "Perka" & spelat in det med mobilen..
Varje gång Per blir utelåst så måste han dansa en speciell dans för att Emma ska släppa in honom & det är den dansen vi får se om vi klickar på länken nedan:


**

http://www.port16.se/alsklingens_dans.3gp

(högerklicka på länken för att öppna i eget fönster)




Den är absolut värd att titta på.. man får sig ett rejält gott skratt!!


 


Herregud vad jag är less på skolan!

Jag är ju så jäkla less på skolan nu. Önskar att det var sommar nu så man fick komma bort lite från skolan o jobba lite istället.
Det ända som gör att jag går till skolan är matten. Utan den så hade jag inte orkat med skolan mer. Men jag älskar ju matte så det ger mig kraft. Läser ju matte C nu så det är lite svårt. Inget man gör klart på 1 månad *ler*

Här har vi ett ex:
3s² - 5s + 6=0   
Överför till normalform
genom division med 3.
s² - 5s + 6 = 0
s = 5/2 +- √25/4 - 24/4

s = 5/2 +- 1/2
Svaret = s1 = 3    s2 = 2

Ja så kan ett lätt tal se ut. Orkar tyvär inte visa ett svårare tal ser ut just för tillfället. Svårt men jäkligt kul är det iaf =)




Ja annars händer det inte mkt just idag. På förmidagen var jag med Linda o Emma, vi spelade lite kort med deras sjuka humor *skrattar gott*
Ska ju städa nu men det går segt, har ju dammsugit iaf bara resten kvar då.............

Henne vill jag inte ha städhjälp av iaf, FY FAN!!!!!!



Ha en underbar dag. Nu ska jag städa =)

Inte lätt att vara kille inte =)


Death Is Not The End


Så jäkla bra!
Så här kan jag känna mig ibland, väldigt bra text =)

Den stora saknaden!

image2
Saknaden att krama någon e enorm just nu. Att ha någon att dela vardagen me. Att få dela kärlek o sorg, och att kunna få hjälpa varandra med svårigheter.
Jag hoppas att kärleken slår till snart, Att hitta den rätta kvinnan att dela allt detta med.

RSS 2.0