Daniels tal till Victoria!


Så jävla fint tal =)

Ledsen i ögat :'(

Min älskade katt Tyzon mår inge bra. Han är rädd för allt, äter dåligt och sover typ jämt =(
Så fort man rör sig så blir han rädd, jag kan inte förstå vad det kan bero på.
Han ser inte ut att må så bra, för vaje dag som går ju räddare verkar han bli. Jag kan bara inte förstå vad det kan bero på.

Min älskade katt Tyzon mår inge bra. Han är rädd för allt, äter dåligt och sover typ jämt =(
Så fort man rör sig så blir han rädd, jag kan inte förstå vad det kan bero på.
Han ser inte ut att må så bra, för varje dag som går ju räddare verkar han bli. Jag kan bara inte förstå vad det kan bero på.

Nu börjar jag fundera på om jag ska försöka hitta ett nytt hem till honom, ett hem utan barn och där han kan få vara ute när han vill. Någon som har massa kärlek att ge honom. Eller så har jag funderat på att låta honom somna in. Jag kan inte ha ett djur som jag vet mår dåligt. Jag mår dåligt oxå när jag ser honom. Varje gång han jamar och vill gå ut, och jag kan inte släppa ut honom här tyvärr.
Jag måste se till att han trivs/mår bra, inte mitt ego som får bestämma att jag vill ha honom hur han än mår.

Så nu är ju frågan hur jag ska göra. Allt som betyder något för mig slits ifrån mig. Vad fan är det som händer? Jag orkar inte med att en till av mina älsklingar ska försvinna från mitt liv.

Min förra älskling blev förgiftad när han var ute för at en idiot la ut massa gifter runt kvarteret, den veckan dog 5-6 katter pågrund av den idioten......
Ska jag mista en nu för att han är deppig g nu oxå???? Vad är problemet undrar jag (Snyft Snyft)

Någon som vet av någon som kan tänkas vilja ha en katt? NÅGON SOM HAR TID ATT GE KÄRLEK OCH ATT DEN FÅR GÅ UT.... INGA BARNFAMILJER!!!!!




Min älskade Tyzon <3

Så söt han är min älskling!

Älsklingen myser lite <3

RSS 2.0