----- TONÅRING I HUSET

En far gick förbi sin sons rum och förvånades över att se att det var så fint städat och att sängen var bäddad. Så fick han syn på ett kuvert som låg på kudden, adresserat till 'Far'. Med onda aningar och nervösa händer öppnade  han kuvertet och läste brevet från sin enda son:
'Kära Far!
Det är med stor sorg jag måste skriva till dig. Jeg var tvungen att sticka med min flickvän, för jag ville undgå en scen med Mor och dig. Jag vet att du och Mor fortfarande tar mig för ett barn, men Far, jag är alltså 17 år gammal  och jag vet hur jag skall ta vara på míg själv.
Jag har funnit äkta kärlek tillsammans med Susanne, och hon är bara så söt. Men jag vet att du skulle aldrig vilja ha henne med på familjekort på grund av piercingarna, tatueringarna och hennes inte så fina kläder och för att hon är så mycket äldre än mig. Också för att hon har fem  barn, varav hennes yngsta dotter är i min ålder.
Men det är inte bara förälskelse. Far, hon är gravid med tvillingar! Susanne säger att vi kommer att bli väldigt lyckliga  tillsammans.
Susanne bor i en campingvagn ute i skogen, och hon har tillräckligt med ved för att hålla oss varma över vintern.
Vi delar så många drömmar om framtiden. Far,  hon säger att hon ska köpa massa dataspel till mig. Susanne älskar  barn. Alla henens barn har olika pappor, men hon säger att  med mig är det annorlunda. Far, jag vet att vi kommer att vara tillsammans för alltid. Susanne säger att jag är mycket mera man än de äldre killarna hon har varit tillsammans med. Är inte det sött?
Susanne  har öppnat mina ögon för att hasch faktiskt inte är skadligt. Hon är en businesskvinna eftersom hon odlar sin egen hampa och säljer det för att försörja sin familj. Susanne är duktig med pengar; hon  byter lite av sitt hasch till kokain och ecstasy med grannarna. De  andra som bor i skogen är också företagsfolk.
Under tiden kommer vi att be om att vetenskapen finner en kur mot  AIDS, så att Susanne kan få det bättre.
Du  skall inte vara bekymrad för mig, Far. Jag är väldigt lycklig! En vacker dag är jag säker på att vi kommer och besöker er, så ni kan få se era barnbarn och mina styvbarn.
Med vänliga hälsningar,
Er son Jonas.
  P. S.
Far, inte något av det ovanför är sant. Jag är hos Thomas. Jag ville bara berätta för dig att det finns värre saker i livet än betygsboken som ligger i  skrivbordslådan.
Ring mig när det är säkert för mig att komma hem.

'Gyllene omslagspapper'

Jag fick detta från en vän, som fick två saker att välja mellan.
Det sa mig att även jag hade två saker att välja mellan.

Jag har valt. Nu är det Din tur att välja.

Historien handlar om en mamma som för en tid sedan skällde på sin 5 åriga dotter för att hon slösade på en rulle med dyrt guldfärgat omslagspapper. Pengar var det ont om och hon blev ännu mer upprörd när hon såg att dottern använde pappret att dekorera en ask som hon placerade under julgranen.

Hursomhelst, den lilla flickan gav presentasken till sin mamma nästa morgon och sade,
'Den är till dig, Mamma.'

Mamman blev generad för hennes tidigare ilska mot flickan, men hennes ilska blossade upp igen när hon öppnade presentasken och såg att det var tomt.

Hon sa till sin dotter med harm i rösten.
'Vet du inte unga dam, att när du ger bort en present är det meningen att det skall vara någonting i paketet?'

Hon hade tårar i sina ögon och sa, 'Men, Mamma,det är inte tomt! Jag blåste kyssar i den tills den blev full.'

Mamman blev förkrossad.Hon föll på knä och slog armarna om sin dotter och bad henne och förlåtelse för hennes obetänksamma ilska.

En kort tid senare tog en olycka dotterns liv, och det sägs att mamman behöll det gyllene asken bredvid sängen för resten av hennes liv.
När hon helst kände sig nere eller mötte svårigheter öppnade hon asken och tog ut en inbillad kyss och mindes kärleken från barnet som hade lagt kyssarna däri.

En verkligt underbar känsla, denna gåva till oss är en ask full med ovillkorlig kärlek och kyssar från våra barn, familjen, vännerna och GUD.Det finns inget mer värdefullare än detta.

Så du har nu två val:
1. Sänd detta vidare till dina vänner, eller

2. Radera detta och agera som om detta inte berörde ditt hjärta.

Som du ser, jag valde första alternativet.
Vänner är som änglar som lyfter upp oss på våra fötter, när våra vingar har problem med att komma ihåg hur man gör när man flyger.

Om du får detta tillbaka mer än en gång, så vet detta. Dina vänner tänker också på dig.


JÄKLA LÄKARE!!!!

Nu är jad då ganska less på dessa läkare. Skadade mina knän i Augusti -07 och har varit hos läkaren 4-5 gg. De gör inget mer än tittar lite och känner, sedan skriver de ut en bunt recept på värktabletter som jag inte löser ut. De hjälper inte ändå, tro mig jag har testat det mesta:(

Så nu var jag där i fredags och fick ännu ett recept.... Men jag krävde att få en remiss till sundsvall. Men det gick ju inte... NÄ det måste min ordinarie läkare göra och det göra han ju inte....

Vad fan är det för läkare man har, de kan inte ett skit. Nu kan jag inte gå på benen tack vare att det gör så jäkla ont i knäna. Vist kanjag gå men det gör skita ont för det mesta. De knastrar och knäpper och låser sig dessutom. Kan inte träna som jag vill och inte gå så mkt...

Nu ska läkaren ringa mig nån dag i veckan igen. Hoppas att de gör något snart. Blir tokig på detta........


SKAFFA INTE BARN OM DU INTE HAR TID O LYSSNA PÅ VAD DOM VILL!

En liten flicka springer runt sin mamma och säger
"mamma gissa vad"
Mamman blir lätt irriterad och säger
"nej, jag orkar inte gissa, gå och lek på ditt rum"
Det blir tyst en stund och flickan säger
"Okej"
Går in på sitt rum. En timme senare kommer hon ut och säger
"Mamma gissa vad"
Mamman blir mer irriterad och säger
"Nej jag vill inte gissa, gå ut och lek!"
Dom blir tysta en stund så säger flickan
"Visst"med besviken röst och går ut och leker mitt ute på gatan.
Hon hoppar hopprep medans hennes ljusa hår leker med vinden.
Hon hör inte bilen som kommer i full fart.
Hon blir överkörd med ett brak.
Mamman kommer ut i tårar och ser sin lilla flicka full av tårar och blod som sprutar.
Hon ser på sin mamma och säger med blod från munnen och gråt i sin själ
"Mamma gissa vad"
Mamman ser på henne med tårar i ögonen och säger
"Nej jag kan inte gissa vad det är"
Flickan tar ett sista andetag och säger

"Jag älskar dig mamma!"


Denna text tog jag från en väns sida. Tyckte att den borde finnas i på de flesta sidor. Mkt tänkvärd text.

Så det jag har att säga är att: ta hand om era barn och lyssna på vad de har att säga, man vet aldrig när det är försent. Ta tid på dig och LYSSNA på ditt barn. De älskar er, men älskar du dem???

TÄNK PÅ VAD NI GÖR OCH SÄGER TILL ERA BARN!!!!!!


Nya tag!

Jaha nu har man börjat det nya livet då. Träning och nyttigheter :)

Tränade igår som en galning. Men har träningsvärk som en idiot. Men det ska jag träna bort idag hade jag tänkt. Först en timme gympa sedan 1-2 timmars gym :)

Kan inte bli så mkt bättre än så tror jag.. Tur att man har en så fin vän att träna med och får iväg mig på detta...

Kram på er alla!

Välkommen till min nya blogg!

Välkommen till min sida.
har inte så mkt nu på denna men det kommer snart mera :)

Hej alla glada!

Ja då var det tisdag kväll då. Kan inte sova så jag sitter och leker med datorn lite :)

Dagen har varit kanonbra... Fick veta att jag är klar med religionen nu och blev godkänd på den. Kan man bli mer glad eller.


Imorgon börjar ett nytt liv med massa träning. Ska bli skönt att komma iform och göra något bra här i livet mer än att bara dega framför tv med massa gotta...Nä nu är det slut med den tiden.

Nu ska jag försöka sova igen..

Ha det gött!!!

RSS 2.0